• 3 DE 3. NOVA VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ EN LA JORNADA 3 DE LA COPA KOPPARBERG

    25 de gener, 2018

Inef Lleida vs CEU 20/01/18

 

3a Jornada de la Lliga Femenina Kopparberg que enfrontava a l’Inef Lleida i al CEU, dos equips que ja s’havien vist les cares aquesta temporada, amb una ajustadíssima victòria de les del Segrià per 20-24, plantejant un partit interessant.

El partit va començar amb un xut aeri visitant cap a les locals on des de les primeres situacions de contacte ja es va veure que seria un partit igualat i dur. Degut al vent que dificultava els passes llargs, les jugadores decidien jugar més en curt per evitar perdre pilotes, gens fàcils de recuperar en els rucks. La capitana lleidatana, Marta Bonjoch va inaugurar el marcador, després d’uns bons recolzaments entre les jugadores locals, amb la transformació de Joana Casimiro. Els cops de càstig a favor de les de CEU enviaven l’oval a fora però a causa del vent que ocasionava les touches parcials, van acabar jugant les pilotes amb les seues davanteres. La Marta Bonjoch va arribar una vegada més a la zona de marca rival després d’escapar-se pel lateral. Gràcies a la correcció de les carreres lleidatanes, que en lloc de córrer de costat avançaven cap al davant, la Maria Gavaldà aconseguia trencar la línia defensiva barcelonina, que no la van poder aturar per la velocitat i contundència en la que va entrar. Anaven així al descans amb un 17-0 que encara es podia capgirar.

La segona part seguia amb la mateixa dinàmica de joc. Els placatges potents per part dels dos equips no faltaven i les ràpides neteges de rucks tampoc. En les melés, tot i la diferència de pes, no hi havia un clar equip dominador. L’Andrea Bellido va realitzar la primera marca del CEU, després d’un bon atac de davanteres i joc de ¾, i la Paula Prieto va afegir els dos punts de la transformació. El fet de voler contactar feia que hi haguessin mauls, les agrupacions en moviment on la bona circulació de pilota entre les de l’Inef les permetia avançar metres amb la pilota amagada. Per culpa dels cops de càstig locals van fer que les del CEU juguessin la pilota a només cinc metres d’assaig però la bona defensa lleidatana evitava una altra marca barcelonina. Amb el partit gaire bé finalitzat, dues expulsions, una de cada equip, les deixaven amb una menys al camp. La bona continuïtat de passes van fer que la ràpida ¾ visitant, Anna Garcia, realitzés l’última marca del partit deixant un resultat de 24-12.

Alineació Inef Lleida:  Joana Casimiro, Vanesa Piulats, Javiera Acuña, Maria Gavaldà, Ester Piñol, Irela Arbones, Marta Piqueras, Anna Delshorts, Ester Buil, Lorena Botanch, Marta Bonjoch, Olalla Novo, Natalia Vázquez, Léa mora.

Alineació CEU:   Delia Toja, Marga Marín, Irina Morales, Lucia Garcia,  Teresa Navarro, Cristina Cucala, Júlia López, Paula Prieto,  Maria Costa,  Mireia Vinyes, Anna Garcia,  Victoria Böhm,  Andrea Bellido,  Monica Soto,  Finja Nack, Paola Tornos, Nora Corta, Lucia Martinez.

 

Per Ester Buil.

Fotografies: Alba Vives

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *