• BILBAO FINALS 2018 – CHAMPIONS CUP + CHALLENGE CUP – 11 I 12 DE MAIG 2018

    03 de juliol, 2017

Benvolguts/des,

Des del club INEF oferim la possibilitat de comprar entrades conjuntes per assistir a la final de la Challenge Cup i la Champions Cup de 2018.

 

La Copa Desafiament Europeu de Rugbi o Challenge Cup és el segon torneig continental més important de rugbi dels clubs europeus que disputen el Torneig de les Sis Nacions, a més d’alguns equips triats d’altres països europeus. Des de la seva reestructuració el 2014 és organitzada per l’European Professional Club Rugby.

La Copa de Campions Europea de Rugbi o Rugby Champions Cup és el torneig continental de rugbi més important a nivell de clubs a Europa, organitzat per l’European Professional Club Rugby (EPCR ) .

 

Aquestes dues finals es disputaran a l’estadi de Sant Mamés de Bilbao de forma consecutiva els dies 11 i 12 de maig de 2018, convertint-se en una oportunitat única per assistir a un event del rugbi de primer nivell internacional molt a prop de casa, i proposem viure l’experiència amb la resta d’integrants de la secció.

 

EL PREU DE L’ENTRADA CONJUNTA PELS DOS DIES ES DE 120 € PER PERSONA (categoria 2) que s’hauran d’abonar al Club INEF abans del 15 de juliol.

El pagament es pot realitzar de dues formes:

A) Fent una transferència bancària a IBAN: ES 21 2100 0203 74 0200643242

Indicant a CONCEPTE: BILBAO FINALS 2018 + nom i cognoms de qui fa el pagament + número d’entrades que compra.

B) De forma presencial, en metàl·lic o tarja, a la recepció de la piscina (P/La Caparrella s/n, 25192 Lleida).

 

Igualment el Club INEF buscarà oferir la possibilitat de transport i allotjament al més aprop possible de l’estadi i la ciutat, per tal de que l’estada i l’experiència siguin al més còmodes possibles.

Ens encantaria poder comptar amb vosaltres i desitjant que sigui una oportunitat única i diferent de viure l’esport que estem gaudint.

Cordialment,

Daniel Andrés Fillat

Responsable de la Secció de Rugbi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *