• CINQUÈ PARTIT DEL SÈNIOR FEMENÍ INEF-QUEBRANTAHUESOS

    15 de novembre, 2018

Cinquena jornada la Divisió d’Honor Catalana Femenina que va enfrontar al CE Inef Lleida-Quebrantahuesos RC i el BUC, últim i primer classificats i venint de perdre i guanyar, respectivament.

El partit va començar amb un xut aeri local i un ràpid assaig visitant, de la Francisca Ramirez transformat per l’Aina Trabado, inaugurant 7 punts al marcador. Cada vegada que les del barcelonès arribaven a la zona de 22 del combinat catalano-aragonès, les locals buscaven allunyar la pilota amb xuts, fet que a alguns cops els hi sortia bé i d’altres no tant. Deu minuts desprès va arribar la segona marca visitant gràcies a la Mireia Recasens que va aconseguir trencar la línia defensiva. Les primeres melés les dominaven les del BUC, tant les seues com les de l’Inef-Quebranta. Quan les locals van apretar les dents, les melés estaven més disputades. No paraven d’utilitzar el recurs del xut, ben agafats per les barcelonines desprès d’haver retrocedit alguns metres. Tot i la bona defensa de conjunt catalano-aragonès, no van poder evitar que la mateixa Mireia arribés a la zona de marca per segona vegada degut a no placar baixetes. Les locals aconseguien apropar-se a la línia d’assaig en varies ocasions però gràcies a la bona pressió defensiva i als contrarucks visitants, no arribaven a la línia rival. Amb una marca de la Maria Espada es va arribar a la mitja part amb un 0-22, difícil de remuntar per les locals però no impossible.

Al tornar del descans les de l’Inef Lleida-Quebrantahuesos entraven decidides a que el partit canviés cap al seu favor. Entraven al joc els placatges contundents, els rucks forts i les melés decidides locals. En les touches, les del BUC van aconseguir robar alguna pilota que els hi va donar peu a iniciar els seu atac més a prop de la línia d’assaig rival. Amb dues marques de la Silvia Sicart i una de la Marta Sanguesa es començava a distanciar el marcador. Sense baixar els braços les de l’Inef-Quebranta donaven joc, tant en atac com en defensa, i les del Barcelonès no ho ficaven gens fàcil. Els dos equips creaven mauls per a poder avançar amb la possessió de la pilota però eren ben frenats. Els rucks cada vegada eren més contundents i per molt que les locals intentaven recuperar l’oval en aquestes agrupacions, els hi resultava molt complicat. Un parell de cops de càstig en contar de les del Lleida-Quebranta per fores de joc, els hi donava avantatge a les visitants, que guanyaven deu metres per les faltes comeses. Tot i els desgast físic, les locals van poder fer una marca gràcies a una bona carrera de l’Alba Vives, esquivant rivals. Les visitants Maria Espada i la Marta Sanguesa van arribar a fer marca i, amb la transformació de la Laura Ros, deixaven un resultat de 5-49 al seu favor.

Alineació CE Inef Lleida-Quebrantahuesos RC:  Vanesa Piulats, Maria Alquezar, Javiera Acuña, Anna Delshorts, Chloé Hascoët, Alba Sierra, Sara Figueres, Ester Piñol, Ester Buil, Maria Mur, Iris Bruning, Blanca Puzo, Elisa Fernandez-Velilla, Léa Mora, Alba Vives. Marta Puzo, Irela Arbones.

Alineació BUC: Sara Diaz, Anna Puigmartí, Sara Martorana, Laura Torres, Mireya Falcato, Silvia Sicart, Mireia Recasens, Francisca Ramirez, Aina Trabado, Maria Verdú, Andrea Garcia, Júlia Trabado, Helena Espada, Maria Espada, Marina Garcia. Maribel Grao, Sandra Vilar, Coral Alcaraz, Laura Ros, Carla Pagan, Marta Sanguesa.

Àrbitre: Gerardo Ferretti.

Per: Ester Buil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *