• AJUDA’NS A CRÉIXER!

    21 de juny, 2017

L’EQUIP FEMENÍ INICIA LA CAMPANYA DE MICRO-MECENATGE AMB UN OBJECTIU MARCAT: ACONSEGUIR FONS PER MATERIAL I MANTENIR-SE A PRIMERA CATALANA

L’objectiu principal és poder facilitar a les noies el material necessari per dur a terme els entrenaments i els partits amb seguretat i fer més accessible la pràctica d’aquest esport

La secció femenina de l’INEF Lleida Rugby ha iniciat una campanya de micromecenatge per renovar el material esportiu que necessiten a l’entitat per entrenar i jugar. L’INEF Lleida Rugby és l’únic equip femení que practica oficialment aquest esport a la província de Lleida i actualment juga a la Lliga Catalana de Primera.

L’objectiu principal de la campanya és poder facilitar a les noies el material idoni per afrontar el dia a dia i sense que siguin elles les qui hagin de realitzar una gran inversió econòmica i, de retruc, fer més accessible la pràctica d’aquest esport, facilitant així el creixement del club. Les jugadores demanen un total de 3.520 euros i els donatius es poden fer a través de la plataforma de micromecenatge, gofundme.com. La delegada i jugadora de l’equip, Anna Delshorts, assegura que “el material que necessitem per entrenar és car i al seu un esport a l’aire lliure es desgasta més ràpidament. Amb l’ajuda econòmica faríem créixer aquest esport entre les noies a la ciutat de Lleida”.

La secció femenina de l’INEF Lleida Rugby rep el suport del projecte #Ellassondeaquí, que gestiona la marca de pomes Livinda, de l’empresa Nufri. Dins de les campanyes hi ha una altra per ajudar a les noies del rugby a subvencionar-se un transport segur per als seus desplaçaments.

COM POTS AJUDAR-LES?

És molt senzill!

Entra a   gf.me/u/zjxbe   i fes la teva donació!

Un petit esforç que treurá les barreres que té el rugby femení a Lleida.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *