Blog

Després de dos mesos d’haver acabat les corresponents lligues, els sèniors es preparen ja per la temporada vinent, realitzant les proves físiques que determinaran les seves necessitats de pretemporada, dirigides per Alfredo Joven i David Carreras! Perquè ens agrada el rugby!  

Llegir més

L’EQUIP FEMENÍ INICIA LA CAMPANYA DE MICRO-MECENATGE AMB UN OBJECTIU MARCAT: ACONSEGUIR FONS PER MATERIAL I MANTENIR-SE A PRIMERA CATALANA L’objectiu principal és poder facilitar a les noies el material necessari per dur a terme els entrenaments i els partits amb seguretat i fer més accessible la pràctica d’aquest esport La secció femenina de l’INEF […]

https://youtu.be/XfhK7P_23wI

QUI I ON ES JUGA UN PARTIT DE RUGBY? Natalia Vazquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!

Lllegir més

QUÈ ÉS EL TACKLE?? Natalia Vazquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!

Lllegir més

QUÈ ÉS EL RUCK? Natalia Vázquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!

Lllegir més

QUÈ ÉS EL LINEOUT? Natalia Vazquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!    

Lllegir més

Fabulosa Festa Final de Temporada 2016/2017 del rugby lleidatà. El passat 20 de maig 250 persones, entre jugadors, educadors, formadors, entrenadors, delegats, pares i mares, es van aplegar a les instal·lacions d’INEF a Lleida per a celebrar la 1a Festa del rugbi lleidatà. La trobada començà amb diversos partits que enfrontaren combinats de jugadors de […]

Llegir més

Si algú pensava que els més petits de la secció de rugbi del CE INEF arribaven a les acaballes de la present temporada cansats anava molt errat. Amb la il·lusió i l’alegria que els ha caracteritzat des del primer entrenament (a inicis del mes de setembre del passat 2016) es traslladaren el passat 6 de […]

Llegir més

Patrocinadors