Blog

Aquest any s’ha dut a terme la Primera Edició del Campus d’Estiu de Rugby amb èxit. Després d’una temporada intensa i plena d’aprenentatges i emocions, un total de 45 jugadors i jugadores de totes les edats (dels 6 als 17 anys) han gaudit durant 10 dies d’activitats de rugby. El treball realitza ha sigut variat […]

Llegir més

Després de dos mesos d’haver acabat les corresponents lligues, els sèniors es preparen ja per la temporada vinent, realitzant les proves físiques que determinaran les seves necessitats de pretemporada, dirigides per Alfredo Joven i David Carreras! Perquè ens agrada el rugby!  

Llegir més

L’EQUIP FEMENÍ INICIA LA CAMPANYA DE MICRO-MECENATGE AMB UN OBJECTIU MARCAT: ACONSEGUIR FONS PER MATERIAL I MANTENIR-SE A PRIMERA CATALANA L’objectiu principal és poder facilitar a les noies el material necessari per dur a terme els entrenaments i els partits amb seguretat i fer més accessible la pràctica d’aquest esport La secció femenina de l’INEF […]

https://youtu.be/XfhK7P_23wI

QUI I ON ES JUGA UN PARTIT DE RUGBY? Natalia Vazquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!

Lllegir més

QUÈ ÉS EL TACKLE?? Natalia Vazquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!

Lllegir més

QUÈ ÉS EL RUCK? Natalia Vázquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!

Lllegir més

QUÈ ÉS EL LINEOUT? Natalia Vazquez ens ajuda a entendre’l millor amb els seus vídeos explicatius, amb col·laboració de membres del CE INEF Lleida. Una manera visual i fàcil d’entendre una mica més el nostre meravellós esport! Som Rugby!    

Lllegir més

Patrocinadors