• Cara i creu per als sèniors de l’INEF en la DHC

    15 de gener, 2019

R.C. Spartans Granollers – C.E INEF Lleida (12-49)

Partit que es va jugar a Granollers corresponent a la 4a jornada de la Divisió d’Honor Catalana Vueling i que enfrontà al R.C. Spartans Granollers i al C.E INEF Lleida. Aquest partit era de vital importància pels dos equips, els quals, anhelaven la primera victòria a la lliga.

Des de l’inici del partit el Granollers lluità l’oval des de la davanter, partint de situacions estàtiques intentant rompre als de la plana per davant. Però des del minut 1, el Lleida mostrà les dents i es falcà al davant, refrenant les intencions del contrari. La conservació de la pilota en situacions estàtiques va permetre al Lleida jugar en situacions més dinàmiques i amb un ritme de partit que el Granollers no va ser capaç d’aguantar.

Aquesta victòria permet el Lleida seguir lluitant per la lliga i pels play-offs.

Aliniacions

CE INEF Lleida

Isaac Sobrino (Miquel Anguita), Marc Pérez (Eric Villahoz), Martí González, Jose Vega, Cristian Prodan, (Pablo Villa), Joan Marcús, Pep Ripoll, Jaume Piñol, Ton Juny, Pau Ripoll, Pol Martí, Jordi Adrover, Albert Vicente, Leo Klotz (Teo Arruti) i Marcos Novo.

 

RC Spartans Granollers

Juan Granados (Marc Pujagut), Joan Soldevila, Adrià González (Josep Maria), Jesus Ventura, Enrique Meza, Cristian Calvo, Eugen Nersiu, Pau Gomez, Enric Pey, Ignacio Tartaglia, Gerard Blancafort, Victor Ferrer (Ferran Mera), Will Farthing, Xavier Maestre i David Rodríguez.

Crònica de Jordi Andro

 

GEIEG -CE Inef Lleida-Quebrantahuesos RC (60-5)

Per la seva part el CE Inef Lleida-Quebrantahuesos RC es va enfrontar al GEIEG en la 10a jornada de la Divisió d’Honor Catalana, dos equips que venien de perdre i que estan respectivament, un tancant la classificació i l’altre en les primeres posicions.

Tot el partit va estar decantat i dominat per les locals, tot i que en cap moment les visitants van baixar els braços ni van deixar de disputar cada pilota. Les melés estaven igualades, no com les touches. L’Ana Ibáñez va realitzar el primer assaig del partit després d’una bona carrera que ninguna jugadora lleidatana va ser capaç d’aturar. Gràcies a que es van realitzar pocs cops de càstig per part dels dos equips, s’havia d’avançar metres amb la pilota a les mans. Les del gironès entraven molt contundents i feien retrocedir metres a les del combinat catalanoaragonès. La Mireia Reventos, la Laura Angèlique i la Mireia De Andrés van sumar una marca més cadascuna al marcador i la Yaiza González en va sumar dues més. Les locals utilitzaven el recurs del xut ras per trencar la línia defensiva fet que aconseguiren en dues ocasions acabant en assaig. Es formaven mauls que ràpidament es derribaven i amb els quals no es podia avançar gaire. Amb bons recolzaments, les visitants jugaven un joc molt dinàmic. La pressió per part dels dos equips feien que caiguessin pilotes, recuperades per l’altre equip. Amb dues marques de la Judith Vélez, una de la Bertille Crosnier i una de la Ruth Domènech, es distànciaven d’un equip visitant que no es rendia i buscava almenys un assaig. La Marta Bonjoch va aconseguir el desitjat assaig per les de l’Inef-Quebranta però amb les marques ja realitzades del GEiEG més les cinc transformacions de la Sophie Magro el resultat va quedar en un abultat 60-5.

 

Alineacions GEIEG: Aicha El Badoui, Mireia De Andrés, Mireia Reventos, Julia Aymerich, Mariona Cots, Judith Vélez, Sophie Magro, Elisabet Martínez, Anna Boadella, Cristina Batchelli, Lauray Angèlique, Ruth Domènech, Ana Ibañez, Yaiza González, Anna Muñoz. Judit Toro, Raquel Sánchez, Bertille Crosnier

 

Alineacions CE INEF Lleida-Quebrantahuesos RC: Javiera Acuña, María Alquezar, Vanesa Piulats, Sandra Salamero, Maite Ferrer, Aine Sentous, Olga Salmeron, Anna Delshorts, Ester Buil, Alba Alpin, Andrea Sànchez, Marta Bonjoch, Ester Piñol, Léa Mora, Alba Vives. Elisa Fernández-Velilla, Irela Arbones.

Crònica d’Esther Buil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *