• CE INEF Lleida-Quebrabtahuesos RC vs CRUC (7-18)

    18 de febrer, 2019

Última jornada de la División d’Honor Catalana Femenina, que va enfrontar al CE INEF Lleida-Quebrantahuesos RC i al CRUC, dos equips que venien de perdre els seus respectius partits.

A la primera part van dominar els cops de càstig comesos per les locals, que les feia retrocedir bastants metres, fet que les del Castelldefels van saber aprofitar i així la Paula Compaño va arribar a la zona de fer assaig rival i va sumar els 5 primers punts per les visitants. Una expulsió de les del CRUC les va deixar amb una menys durant deu min. En un cop de càstig local per fora de joc, l’apertura va aprofitar per transformar un xut a pals amb el qual volien distanciar-se en el marcador. Amb els placatges contundents però no gaire baixets de les del combinat catalano-aragonès, permetien a l’altre equip avançar metres en els contactes. Les del Castelldefels dominaven el joc de davanteres i els hi tocava molt difícil a les rivals aconseguir recuperar la pilota en melés o touches. Després de superar un dos contes un, la Marina Està va realitzar l’últim assaig de la primera part, anant al descans amb un 0-13 que no decidia el partit.

A la segona part hi van haver menys cops de càstig i els rucks estaven disputats per part dels dos equips. Es van començar a veure placatges baixets i més mauls. Costava més avançar metres tot i que els dos equips buscaven la continuïtat de la pilota. Una melé a 5 metres de la zona d’assaig mal introduïda va ocasionar un cop franc molt ben aprofitat per la Laura Rey que va plantar l’oval afegint 5 punts més. Molt seguidament l’Olga Salmeron, després d’un bon desplaçament de pilota, va fer assaig amb la posterior transformació de la Lorena Botanch. Una expulsió d’una jugadora local va fer treure forces per fer l’últim sprint però no va ser suficient per a poder capgirar el partit deixant un resultat de 7 a 18.

CE INEF Lleida-Quebrantahuesos:

Esther Piñol, Olga Salmeron, Javiera Paz, Anna dels Horts, Ester Buil, Alba Alpin, Marta Nonjoch, Olalla Novo, Lorena Botanch, Alba Mireya, Elisa Fernandez-Velilla, Marta Puzo, Isabel Serrano, Sara Figueres i Lea Mora.

CRUC:

Marina Malo, Nuria Jou, Almudena Martínez, Gemma Martínez, Brigitte Guerra, Alba Domene, Sara Longan, Blessing Ijeoma, Raquel Pelayo, Anna Puig, Victòria Dorca, Laia Cata, Georgina Dorca, Jana Velez i Veronica Beatriz Nuñez.

Crònica d’Ester Buil.

img-20190218-wa0005img-20190218-wa0006img-20190218-wa0007

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *