• EL CE INEF LLEIDA ES FA AMB LA VICTÒRIA DEL IV TORNEIG RUGBY PLATJA D’IGUALADA

    13 de juny, 2017

El CE INEF LLEIDA S’EMPORTA  A CASA TRES COPES

El passat 10 de juny les jugadores sèniors de l’INEF Lleida es traslladaren a la capital de l’Anoia per a participar al “IV Torneig Rugbi Platja d’Igualada”. Les lleidatanes jugaren un total de quatre partits de dues parts de 6 minuts cadascun d’ells. Els matxs van ser intensos i complicats degut a les altes temperatures. Es van enfrontar contra les Partisanes (2-6), el Manresa (12-4), les Carboneres de Terrassa (11-7) i les amfitriones, l’Anoia (8-9). Tots els partits van ser guanyats per l’INEF que es va alçar amb la victòria del Torneig. Agrair també a algunes carboneres que varen donar un cop de mà a les lleidatanes, degut al seu nombre baix de jugadores per enfrontar 4 partits d’aquestes altes intensitats. Anna Delshorts, jugadora de l’INEF Lleida, es va dur una copa a la millor jugadora del torneig.

D’altra banda els sèniors masculins no es quedaven enrere. Reforçats per jugadors de la categoria sub-18, van obtenir un meritori 3r lloc, després d’enfrontar-se als diferents equips en 5 partits.

El rugbi platja és una varietat del rugbi clàssic que es juga en un camp de 40 metres de llarg per 30 d’ample, més dues zones de 5 metres cadascuna. Els equips els conformen únicament 8 jugadors, cinc dels quals estan al camp i 3 es mantenen en reserva. Els assajos tenen un valor de 5 punts i, a diferència del rugbi tradicional, no hi ha la possibilitat d’intentar una posterior transformació. Els partits tenen una duració de 12 minuts –dos temps de 6 minuts- i el descans ha de ser superior als 3.

Un dia espectacular d’un rugby diferent per a aquells i aquelles que ja el troben a faltar després de finalitzar les lligues federades el passat més de maig.

 

Per Ester Buil, Francesc Closa, Carlos Andrés.

Fotografies Glòria Mesalles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *