• CRÒNICA JORNADA 6 SÈNIOR MASCULÍ; CE INEF LLEIDA vs. TORROELLA RC.

    15 de novembre, 2017

C.E INEF Lleida vs. C.R Torroella Senglars (60-19)

El passat diumenge 12 d’octubre es va disputar la 6a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Catalana (grup A) entre el C.E INEF Lleida i el C.R Torroella Senglars. El partit s’inicià a les 12:00 de migdia amb un Lleida que es presentava al camp reforçat gràcies a la recuperació i reincorporació de jugadors claus tals com Marcos Novo, Miguel Godoy i Jaume Pinyol. Aquest fet, juntament amb la contundència dels Davanters, tant a les touches i a les melés, així com la velocitat en la qual van moure la pilota els Tres quarts, contribuïren a plantar cara a un Torroella que es defensava amb bravura i que en ningun moment baixà el cap.

 

En la primera part, el Lleida va prendre la ofensiva del joc realitzant 4 assajos i 3 transformacions en els primers 20’ del partit. Però el Torroella mai es donà per vençut i aconseguir  assajar (minut 21) desbordant la defensa Lleidatana. Abans de finalitzar la primera part, els de la plana aconseguiren 3 assajos més i 1 transformació.

 

En la segona part, el Torroella sortí decidit a intentar donar la volta al partit, així doncs anotà 2 assajos amb les seves respectives transformacions. Finalment, l’equip groc i verd sentencià l’encreuament amb 3 assajos i 1 transformació més.

 

Alineacions

CE INEF Lleida

Isaac Sobrino, Marc Pérez, Martí González, Jose Vega, Albert Domingo (Cristian Prodan) (Daniel Andres), Jaume Piñol (Eric Villahoz), Pau Ripoll, (Josep Ripoll), Jon Korkostegi, Pol Joven, Miguel Godoy, Pau Ramon, Jordi Adrover, Joaquim Femenia, Ruben del Campo i Marcos Novo.

 

C.R Torroella Senglars

Tomás Gonzalo, Bilal El Yaagoubi (Heman Facundo), Pablo Lebarz, Marti Pujol (Oriol Estanyol), Ward Wijngaert (Alexandre Riera), Aaron Plana, Quim Jordà, Domènec Sabrià, Marc Cuadros (Genis Vert), Mateo Favilla (Carlos Paitovi), Aleix Omedes ( Khalid Douhou) (Jaume Sala), Facuno Nahuel, Abdelouhab El Bakkali (Alex Guia), David Gordo, Marc Pellicer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *