• UNA DERROTA QUE DEIXA MOLTS APRENENTATGES!

    31 d'octubre, 2017

LA BONA DEFENSA COM A PROTAGONISTA DE LA JORNADA!

3a Jornada de la Lliga Femenina Kopparberg, grup A que enfrontava a l’Inef Lleida, que venia de no jugar dos caps de setmana, i el GEIEG, equip gironí que ha descansat un cap de setmana.

El partit va començar amb un xut aeri de les visitants cap a les locals, que no els hi va voler ficar les coses gens fàcils al GEIEG. Amb un bon domini gironí dels rucks i les melés, buscaven el primer assaig que no va tardar gaire en arribar de mans de la ¾ visitant, Maria Ribot aprofitant un error de contraatac lleidatà. Els dos equips decidien enviar els xuts de cop de càstig a fora i d’aquesta manera guanyar metres i així seguir tenint la possessió de la pilota. Deu minuts més tard, la Sophie Magro va posar l’oval a la zona d’assaig contraria sumant cinc punts més al seu marcador. Els atacs de les lleidatanes eren fàcils d’aturar degut a que corrien de costat i no avançaven gaires metres endavant. L’ala Paula Mateo va aconseguir el tercer i últim assaig pel GEIEG amb la transformació de Sophie Magro anant al descans amb un 0-17 favorable a les visitants.

La segona part començava amb bons placatges per part dels dos equips, cometent cops de càstig que decidien jugar al peu amb joc de davanteres. Les lleidatanes insistien en l’atac però no aconseguien finalitzar les jugades degut a la falta de recolzaments , però en defensa estaven planes i impedient que les del Girona fessin més marques. A l minuts 60 Lorena Botanch va aconseguir entrar en la xona d’assaig rival i amb la transformació de la Joana Casimiro, sumaven els set primers i únics punts locals. Més joc amb el peu de les del GEIEG que a la primera part, es va arribar al final del partit amb un 7-17.

 

Alineacions Inef Lleida:

Javiera Acuña, Olga Salmeron, Joana Casimiro, Isabel Serrano, Maria Gavaldà, Irela Arbones, Ester Buil, Anna Delshorts, Adhara Varela, Marta Bonjoch, Natalia Vázquez, Olalla Novo, Lorena Botanch, Andrea Sànchez, Lea Mora, Ester Piñol, Vanesa Piulats, Marta Piqueras.

 

Alineacions GEIEG:

Anna Muñoz, Alba Alarcon, Mireia De Andrés, Eva Garcia, Marina Jordana, Clara Castellvell, Mariona Cots, Judith Vélez, Janire Meléndz, Sophie Magro, Maria Ribot, Bertille Crosnier, Pauline Joly, Paula Mateo, Ana Ibañez, Judit Toro, Yaiza Gonzalez, Carole Fage, Júlia Aymerich, Raquel Sánchez.

Àrbitre: Miquel Miró.

 

Per Ester Buil.

Fotografies: Sr. Ibañez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *