• DERROTA DEL SÈNIOR MASCULÍ! ÀNIMS NOIS!

    25 de gener, 2018

QUÍMIC E.R vs. C.E INEF LLEIDA (34-20)

Partit que es va jugar a la Teixonera el passat dissabte 20 de gener i que corresponia a la tercera jornada de la divisió d’Honor Catalana.

La primera part es va caracteritzar per la superioritat del Químic E.R. evidenciat pels quatre cops que l’equip vermelló arribà a la línia d’assaig del Lleida, el qual, només va poder contrarestar amb dos xuts a pals origen de dos cops de càstig del Químic.

A la segona part semblà que el Lleida va despertar del somni: més contundència en la defensa i més rapidesa en atac foren la causa dels dos assajos que aconseguiria l’equip de la plana de la mà de Pau Ramon i Pol Joven. Tot i això, l’equip local aconseguí puntuar dos cops més (xut de drop i assaig).

De tots els partits se’n aprèn alguna cosa, i en aquest ha estat evident que no ens podem relaxar i cal seguir lluitant sempre, costi el que costi.

 

Alineacions

CE INEF Lleida

Isaac Sobrino, Marc Pérez, Martí González, Jose Vega, Daniel Andrés (Pere Font), Jaume Piñol, Pep Ripoll, Jon Korkostegi, Pol Joven, Pau Ripoll, Alber Vicente, Jordi Adrover, Joaquim Femenia, Víctor Pérez (Ruben del Campo) i Pau Ramon.

 

QUÍMIC

Bruno Colomer, Pol Moreno, Mishell Jimenez (Joan Masses), Sergi Riera, Didac Menendez, Victor Linares, Guillem Masses, Lorenzo Gimeno, Josep Just, Miguel Cachafeiro, Renzo Remar, German Cachafeiro (Adrià Bou), Eric Menendez, Pere Ferrer i Oriol Prats (Salvador Bohigas).

 

Per Jordi Adrover.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *