• DESPRÉS D’UNA DURA I ESPECTACULAR EXHIBICIÓ DE RUGBY S16, L’EQUIP QUEDA FORA DE LA FINAL 3ª CATALANA S16!

    17 d'abril, 2018

El Lleida no va poder superar la semi-final contra el BUC per ben poc. Jugant com a local va perdre 24-27. Els barcelonins es van avançar amb un primer assaig, però el Lleida es va posar per davant amb tres assaigs de Pau Aguiló, Xavier Feced i Andreu Gonzàlez. El BUC amb un assaig de càstig i un assaig a l’inici de la segona part va igualar el partit, i un cop de càstig i una transformació va posar un marcador de 19-27. L’assaig de Roger Font, el talonador del Lleida a 5 minuts pel final no va ser prou per superar el BUC. El Lleida acaba la temporada fidel al seu joc a la mà, i acomplint amb escreix les espectatives d’aquesta primera temporada de competició regular dels Sub-16

Aliniació INEF: Luís Prados, Roger Font, Joan Calderon, Aina Villalba, Mama Cecilia Gomes, Xavier Feced, Ramon Godia, Bernat Sampietro, Martí Cayuela, Pau Aguiló, Martí Farré, Alvaro Herrera, Andreu González, Abel Galiano, Rocard Domingo, Nahuel Dibasson, Carlos Pineda, Domènec Huguet, Magí Pich, Oriol Pagés, Laura  Amigó, Anna Serramona i Adrià Bonfill.

Aliniació BUC: Jan Lormant, Aitana Alcaraz, Carlota Cots, Paula Espurz, Alex Alvarez, Layla Rousseau, Jordi Jové, Carlos Esteve, Lluís Muñoz, Pau Berdala, Maryam Fassa, Bruno Ruiz, David Launes, Guillermo Martin, Joan Robert, Oriol Saumell, Ivan Estigarribia, Clara Rodríguez, Eduard Cole, Roger Petremand i Yohannes Garcia.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *