• ELS EDUCADORS DEL CE INEF LLEIDA AL CLÍNIC DE BARCELONA!

    21 de novembre, 2017

AL RUGBY LLEIDA APOSTEM PER FORMACIÓ!

Els propers 27 i 28 de novembre les i els educadors i formados del CE INEF LLEIDA es desplaçaran a Barcelona per assistir al Clínic del cap de desenvolupament d’habilitats de la Unión Argentina de Rugby (UAR), Germán Fernández, que impartirà dues sessions d’entrenament per a tècnics de Catalunya .
 El coach de la UAR ha format part de l’equip tècnic dels Pumas els dos darrers mundials i és considerat com un dels artífexs del joc que practica l’Argentina.
Format com a jugador a l’Olivos RC, Germán Fernández és integrant de l’staff de la UAR des del 2008 i ha estat un dels responsables que la professionalització del rugby argentí hagi portat els Pumas a competir al més alt nivell. També va ser director de coaching durant 5 anys al Club Atlético de San Isidro, un dels principals clubs de l’Argentina.
Els nostres técnics gaudiran de  DUES SESSIONS DE FORMACIÓ:
La primera serà el dilluns 27 de novembre de 20 a 22 hores a les instal·lacions de l’INEFC Barcelona , de contingut teòric, repassant quines habilitats ha d’ensenyar un entrenad@r i com ho ha de fer.

La segona sessió se celebrarà al camp del RC Martorell , eminentment pràctic, consistirà en traslladar al camp els conceptes exposats el dilluns.

 

Som rugby i el fem de qualitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *