• ESCOLA I SUB 14 DEBUTEN PER PRIMER COP AL TORNEIG DE RUGBY DELS PIRINEUS!

    21 de maig, 2018

Darrera sortida dels rugbiers més petits de l’INEF Lleida en la present temporada 2017-18.

El passat dissabte 19 de maig els jugadors i les jugadores lleidatans de les categories sub 8, sub 10 i sub 14 van participar en la primera edició del “Torneo de los Pirineos de Rugby”. És tracta d’un torneig internacional d’escoles de rugbi que se celebrà a la localitat d’Ainsa, capital de la comarca aragonesa del Sobrarbe el qual pretén convertir-se en una cita anual permanent per a les famílies amb fills aficionats al rugbi i alhora ab la natura i el mediambient.

Organitzat pel Quebrantahuesos Rugby Club i l’Ajuntament d’Ainsa i envoltats pels idílics paisatges del Parc Nacional d’Ordesa i del Monte Perdido s’hi van reunir més de 300 jugadors provinents d’Aragó, Catalunya i França. Concretament hi assistiren, a banda dels anfitrions, el Fénix de Zaragoza, l’INEF de Lleida i els equips francesos de l’Avenir de Bizanos i el Bazaset Captieux. Al llarg del matí els sub 8 i sub 10 es van enfrontar a aquests diversos equips i també a convinats de jugadors que els va permetre conèixer nous jugadors i alhora adaptar-se a diversos estils de joc. Després del tercer temps van poder gaudir dels emparellaments dels sub 14. Després de participar per primer any en la Lliga Desenvolupament catalana –grup C- han tancat l’any rugbístic desplegant cada cop més experimentat amb bones melés i placatges.

Per la seva part el sub 12 tancarà la temporada els propers dies 25, 26 i 27 de maig al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Valladolid.

Tots els equips de l’INEF Lleida rugbi tancaran plegats la temporada el proper 3 de juny amb diversos enfrontaments en què també hi participaran alguns pares i un dinar de germanor.

 

Per Cesc Closa

Fotografies: Cesc Closa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *