• ESTER PIÑOL CONVOCADA PER AL PRIMER PARTIT A LA SELECCIÓ CATALANA S23!

    30 de novembre, 2017

La lleidatana Esther Piñol, que actualment juga a l’equip sènior femení de rugbi del CE l’INEF Lleida en la Coppa Koppaberg, ha estat convocada per la Selecció Catalana de rugbi S23.

La jugadora ponentina, que juga de davantera com a número 5 en la segona línia, ha format part de la selecció catalana sub 18 durant les dues últimes temporades. Amb aquesta convocatòria Carlos Juidias i Aroa González, entrenadors del S23, han reunit un grup de joves jugadores que s’enfrontaran aquest diumenge a l’equip de la comunitat de Madrid.

Piñol, coneguda com a Mini dintre del seu equip, està vinculada al club lleidatà des dels 15 anys quan va començar a jugar incitada pel seu germà gran que militava en l’equip sènior masculí. Es caracteritza per un joc ràpid i sorprenents placatges. En l’actualitat és entrenadora de l’equip sub 12 i realitza un grau superior d’esports a Lleida.

Esther Piñol, conjuntament amb Aleix Biura que actualment juga a nivell espanyol enquadrat en el Sant Boi, són la punta de llança i els primers exponents d’aquestes dues últimes temporades de la cantera del rugbi lleidatà que comença a donar els seus fruits.

En l’actualitat l’INEF rugbi Lleida compta amb una escola d’aprenentatge amb més de 130 nois i noies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *