• FINALITZA EL STAGE DE PRETEMPORADA 2017/2018

    12 de setembre, 2017

El passat dissabte a les 10h.  els jugadors i jugadores dels equips sènior es concentraven en les instal·lacions de l’INEFC de Lleida per iniciar l’stage de pretemporada, per tercer any consecutiu. 3 dies intensos, complerts i sobretot rugbístics, que finalitzarien el dilluns 11 de setembre.

Aquest cap de setmana llarg donava als jugad@rs l’oportunitat de recordar elements tècnics bàsics, diferents formes de joc simples, així com relaxació a l’aigua, de la mà de Fredy Joven. També varen gaudir d’una classe de musculació, guiada per David Carerras, on aprendrien els moviments bàsics i la manera correcta de treballar amb pes lliure.

A aquest stage es sumava el torneig a Pomar de Cinca, organitzat pels Quebratahuesos RC, per posar en pràctica alguns elements ja treballats i refrescar la memòria del joc viu del rugby.

Aquesta setmana seguim amb els entrenaments de totes les categories, preparant el Torneig de l’Eix on el CE INEF LLEIDA RUGBY aquest any és l’amfitrió.

Recordem que durant tot el més de setembre els entrenaments estan oberts per a tots/es aquells/es que vulguin provar el rugby!

Som RUGBY Lleida!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *