• FORMIDABLE JORNADA FINAL DE TEMPORADA 2017/2018!

    04 de juny, 2018

03/06/2018

Malgrat l’adversa climatologia, cel enterenyinat i pluja en diversos moments del dia, l’ímpetu i les ganes de rugbi de tots els membres la secció de rugbi de l’INEF Lleida va poder celebrar el passat diumenge 3 de juny la cloenda de la present temporada 2017-2018.

La jornada començà –no podia ser de cap altra manera- amb un triangular en què els rugbiers més petits del club, és a dir, els sub 8, sub 10 i sub 12 –amb el suport del lleidatà Aleix Buira que actualmente milita a la Santboiana- van enfrontar-se als seus progenitors. Tot seguit les noies i nois del sub 14 i sub 16 barrejats i reforçats amb alguns pares van disputar un bon matx en què la companyonia i les rialles en van ser els protagonistas. Finalment els jugadors dels sèniors masculí i femení, conjuntament amb exjugadors i alguns pares, van fer les delícies dels assistents en un partit plagat de bon joc. Tot seguit arribà el moment dels parlaments. Els jugadors del sub 16 s’encarregaren de conduir-lo i repartir obsequis entre aquelles persones –entrenadors i delegats-, comissions –esportiva, econòmica, directiva, de comunicació-, supporters econòmics i empreses privades que amb el seu esforç i suport econòmic permeten que Lleida tingui un club de rugbi en procés de creixement continu. Gràcies a tots ells aquesta temporada les diverses categories han assolit i superat amb escreix diverses fites. Els sub 8 i sub 10 han participat al “Primer Encuentro de rugbi de los Pirineos” i els sub 12 han deixat un dolç sabor de boca en el “Campeonato de España”. Per la seva part els sub 14 i sub 16 han participat per primer cop en la Lliga Desenvolupament coordinada per la Federació Catalana i un equip exclusivament de noies han participat en diverses trobades de rugbi VII. Els sèniors masculins van arribar a quarts de final de la Divisió d’Honor i les noies s’alçaven amb el triomf de la Lliga Kopparberg. Altrament diversos jugadors han jugat amb la selección catalana. Unes paraules d’Alfredo Joven –director d’INEF i introductor del rugbi a casa nostra- tancaren la part protocolària.

La jornada festiva acabà amb un dinar de germanor, un tercer temps ple d’anècdotes i experiències rugbístiques. En definitiva, una diada intergeneracional d’apassionats per l’esport de la pilota ovalada.

 

Per Cesc Closa.

Fotografies Ramón Buira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *