• EL SÈNIOR FEMENÍ PASSA A LA FINAL DEL PLAY OFF! SOM-HI NOIES! A PER LA COPA!

    26 de març, 2018

25/03/18 Inef Lleida vs CEU (48-0)

Semifinal de 2a catalana de la Copa Kopparberg Segona Catalana Femenina que enfrontava a l’Inef Lleida i al CEU, equips que ja s’havien vist les cares aquest temporada en dues ocasions amb ajustades victòries de les de l’Inef.

El partit va començar amb un xut de drop visitant cap a les locals i amb la ràpida recuperació barcelonina de l’oval. Les del Segrià buscaven guanyar metres amb les formacions dels mauls, que al principi els hi costava d’aturar a les del CEU però un cop ficades dins el partit, els hi ficaven difícil per avançar metres pinçant ràpidament les pilotes. Al minut 13 va arribar el primer assaig lleidatà de mans de la davantera Maria Gavaldà gràcies als recolzaments. Les del Barcelonès dominaven les melés mentre que les lleidatanes continuaven imposant-se als mauls. Després d’haver trencat la línia de ¾ visitant, la Lorena Botanch va aconseguir plantar l’oval a la zona de marca rival. El partit transcorria amb rucks durs i placatges contundents per part dels dos equips. Una sortida de melé del 8 i els posteriors recolzaments i passes a l’espai entre la mig i l’apertura lleidatanes van fer que la davantera Ester Buil realitzés la 3a marca local amb la transformació de la Lorena. Seguidament, rebent la pilota d’aire i entrant amb molta contundència, la flanker Anna Delshorts va afegir un assaig més al marcador i amb la conversió de la Lorena sumaven punts amb els quals es començaven a distanciar. L’oval canviava de possessió degut a la bona manera de pinçar en els rucks, deixant en poques les opcions de contrarucks. L’àrbitre pitava el final de la primera part amb un 24-0 favorable a les del Segrià.

A la segona part les melés i les touches estaven disputades sense un clar dominant. Les del CEU intentaven evitar els mauls lleidatans i impedien que avancessin, recuperant així algunes pilotes. Sense deixar de cedir en els rucks, els primers vint minuts de la segona part van ser una lluita constant per part dels dos equips per aconseguir plantar l’oval a la zona d’assaig rival. Gairebé al minut 70 l’Anna va tornar a realitzar una marca lleidatana, seguida de la de l’apertura Marta Bonjoch, i amb una conversió de la Lorena, començaven a sentenciar un partit cada vegada més complicat de capgirar. Les del CEU allunyaven la pilota amb xuts cada vegada que les de l’Inef s’atansaven a pals i decidien jugar els cops de càstig amb fases de davanteres. Tot i no baixar els braços en cap moment, les barcelonines van veure com els hi feien dos assajos més, un de la Marta i l’altre de la ½ de melé Andrea Sànchez amb una transformació de la Lorena. Finalitzant el partit amb un 48-0, les del l’Inef Lleida van guanyar-se el bitllet per poder jugar la final de 2a catalana Kopparberg femenina contra el Tarragona.

 

Alineacions Inef Lleida: Ester Piñol, Olga Salmerón, Javiera Acuña, Marià Gavaldà, Marta Piqueras, Irela Arbonés, Anna Delshorts, Ester Buil, Andrea Sànchez, Marta Bonjoch, Natalia Vázquez, Lorena Botanch, Olalla Novo, Adhara Varela, Léa Mora.

Alineacions CEU: Neus Pol, Marga Marín, Monica Dingle, Delia Toja, Lucia Garcia, Cristina Cucala, Júlia López, Paula Prieto, Lucia Martinez, Mireia Vinyes, Cristina Calvo, Maria Costa, Andrea Bellido,  Monica Soto,  Finja Nack, Marta Yago, Nora Corta.

Àrbitre: Isaac Pujol.

 

Per: Ester Buil.

Fotografies: Joana Casimiro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *