• LES COMPETICIONS 2017/2018 DELS NOSTRES EQUIPS

    26 de novembre, 2017

A part de les lligues sènior (masculines i femenines) i de les trobades d’escola, aquesta nova temporada 2017/18 també s’ha posat en marxa les competicions de les categories de formació, és a dir, el Sub-18, Sub-16 i Sub-14 les quals compten amb 60 equips.

L’elevat i creixent nombre d’equips ha fet que enguany s’hagi dividit cada categoria en tres o quatre grups. La lliga S16, la qual compta amb un major nombre d’equips, es divideix en quatre grups; tres són de sis equips i un de cinc. En aquest cas, el primer de cada grup més els dos millors segons es classificaran per a la lliga final de la Primera Catalana, que serà a dues voltes i comptarà amb uns playoffs per al títol.

La darrera de les categories de formació, la S14, compta també amb quatre grups, però més reduïts: tres són de cinc equips i un és de quatre. Com la S18 i la S16, se celebrarà una primera volta al final de la qual el líder de cada grup més els dos millors segons accediran a la lliga final de Primera Catalana la qual comptarà de dues voltes més els playoffs.

D’altra banda la Copa Kopparberg femenina ha modificat totalment la seva estructura de funcionament. Aquest any, al marge dels resultats de la darrera temporada, s’han crean un grup de cinc equips i dos grups de sis. Es classifiquen per a la lliga final (la que donarà accés al torneig d’ascens a la Divisió d’Honor) els dos primers de cada grup més els dos millors tercers. Els tercers es compararan tenint en compte, entre d’altres, l’equip amb millor coeficient de punts competició/partits o l’equip amb menys targetes.

El Club Esportiu INEF Lleida aquest any ha estat, des del passat mes de setembre, participant en les categories sèniors, sub 16 i sub 14. L’equip sènior femení, després d’un irregular inici de temporada, s’ha classificat per a Segona Catalana; els sub 14 segueixen a la lliga de la seva categoria mentre que els sub 16 entren, després de més de 5 anys fora de competició, a la lliga de primera catalana. Per la seva part els bons resultats obtinguts per l’equip sènior masculí l’han catapultat fins a la Divisió d’Honor Catalana.

A tots ells FELICITATS per desplegar un joc en què l’esportivitat, la perseverança i l’esforç en són els trets distintius.

 

Per Cesc Closa.

Fotografía: Anna Delshorts

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *