• QUI ÉS QUI? – MARC PEREA SAUREU – JUGADOR SÈNIOR MASCULÍ (TEMP. 2016/2017)

    17 de febrer, 2017

Nom: Marc Perea Saureu

Edat: 18 anys.

Estudia o treballa, o les dues: Estudio.

Música/Grup preferit: M’agraden diferents tipus de música, però, sobretot el rock català i valencià. Els meus grups preferits són La Raíz i Zoo.

Hobbies: Escoltar música, llegir, fer excursions per la muntanya i estar amb els amics.

Carrera esportiva: He jugat a bàsquet durant 13 anys i ara he començat a jugar a rugbi.

Club on jugues: CE INEF Lleida Rugby.

Equip al que pertanys: Sènior masculí.

Posició: Freqüento de segona línia però, a vegades, jugo de pilar.

Practiques rugby des de: Des de l’inici d’aquesta temporada 2016-2017.

Com vas conèixer el rugby?

EL meu germà va provar el rugbi fa uns cinc anys, des d’aquell moment em va cridar força l’atenció. Un cop finalitzada la meva etapa del bàsquet, vaig decidir venir a provar-ho jo també, i bé, des de llavors que ja no he parat.

Què prefereixes, jugar amb sol o amb pluja?

Bé, potser prefereixo el dia assolellat per jugar perquè el camp sol estar millor i el partit es fa més amè. Però, d’altra banda, jugar amb pluja és molt divertit!

Quina diferència creus que hi ha entre jugar a rugby i els altres esports?

El que diferencia el rugbi d’altres esports, són els valors en els quals es fonamenta, ja que en altres disciplines esportives no s’hi dóna gaire importància en això, i crec que és una de les coses per les quals aquest esport és tan singular.

Què creus que fa falta per potenciar el rugby a la teva ciutat?

Apropar aquest esport a la ciutat, col·legis, instituts, associacions, etc… Però no és fàcil donar  a conèixer aquest esport “nou” a la nostra societat, per tant, les institucions encarregades ho han de fer possible, juntament amb la feina que fa el club.

Admires a algun jugador de rugby?

Em fixo bastant en els segones línies dels grans equips i seleccions, però no tinc cap jugador al qual admiri, de moment.

Què significa el “tercer temps” per a tu?

Un gran descobriment, mai ho havia viscut i, ara, se’m faria impossible separar rugbi i tercer temps. Bé, crec que és en el que es resumeix aquest esport; 80 minuts lluitant, combatent, per després deixar-ho tot al camp, donar les gràcies al rival pel partit, i compartir les anècdotes de la jornada de la forma més amistosa possible.

Anècdota rugbística: 

Suposo que el fet de portar poc temps jugant a rugbi, encara no m’ha donat peu a viure algun moment anecdòtic, però espero que  a la llarga en sorgeixin.

Millor moment de la teva vida:

El millor moment va ser un assaig de melé que vam fer contra el Manresa, era un partit important i fer aquell assaig i d’aquella manera, va fer que em sentís molt orgullós del meu equip. Veure passar la línia d’assaig per sota teu mentre vas avançant amb la melé formada, no té preu… Fins a dia d’avui, és la millor experiència que he tingut en aquest món, coses com aquestes em mantenen enganxat en aquest gran esport.

 

Gràcies per compartir una mica més de tu amb nosaltres Marc!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *