• QUI ÉS QUI? – MARTÍ GONZÁLEZ CANES – JUGADOR SÈNIOR MASCULÍ (TEMP. 2016/2017)

    17 de febrer, 2017

Nom: Martí González Canes

Edat: 23 anys.

Estudia o treballa, o les dues: Treballo (Enginyer).

Música/Grup preferit: Fito&Fitipaldis, Pink Floyd i en general el rock dels 60 i 70.

Hobbies: Un bon llibre, una bona pel·lícula o una bona conversa entre amics.

Carrera esportiva: Abans del rugby he practicat tenis, motocross i piragüisme d’aigües braves.

Club on jugues: CE Inef Lleida Rugby.

Equip al que pertanys: Sènior Masculí.

Posició: Pilar.

Practiques rugby des de: Practico rugby des del 2009.

Com vas conèixer el rugby? Un company de classe em va animar a provar-ho. Llavors érem pocs i no podíem fer equip per a jugar, però recordo que ens ho passàvem molt bé als entrenaments.

Què prefereixes, jugar amb sol o amb pluja? La pluja potser dóna un toc més romàntic però alenteix el joc. Prefereixo jugar amb boira.

Quina diferència creus que hi ha entre jugar a rugby i els altres esports?

Crec que el rugby va més enllà que d’altres esports perquè és un esport de contacte que es practica de manera col·lectiva. Això fa que el sacrifici i l’esforç individual i col·lectiu siguin primordials. Si no fas pinya amb els teus companys estàs perdut. Apart aquest esport va més enllà del camp, prova d’això és el tercer temps.

Què creus que fa falta per potenciar el rugby a la teva ciutat? (per a que més nens i nenes vinguin a jugar a rugby amb tu?) Crec que ara s’està fent una bona feina, tant en les promocions als instituts com amb l’escola municipal i l’escola de formació. Els fruits d’aquest treball s’aniran veient a mesura que passi el temps.

Admires a algun jugador de rugby? Dan Carter.

Què significa el “tercer temps” per a tu? Per a mi és un dels pilars fonamentals d’aquest esport. Un punt de trobada on conversar amb els rivals que fa temps que coneixes, ja que al final sempre som les mateixes cares, i als quals ja tens un gran afecte que s’ha anat formant al llarg de les temporades.

Anècdota rugbística: Per triar-ne una diria el viatge que vam fer alguns membres del club l’any passat al mundial de Londres. Un viatge ple d’històries per explicar, com la victòria de Japó contra Sudàfrica a l’últim moment i el festival que això va suposar.

Millor moment de la teva vida: Tinc molts bons records dels anys amb els Ilergetes, l’equip que vam fer quan érem juvenils. Però crec que el millor sempre estar per arribar, ara estem duent a terme un bon treball com a equip, tant de bo guanyem la lliga.

 

Gràcies per compartir una mica més de tu amb nosaltres Martí!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *