• Nova victòria del S14 front el CEU (39-24)

    04 de març, 2019

Un espectacular matí primaveral ha acollit el partit del S14 del CE Inef Lleida contra el CEU de Barcelona.
Els  inicis de la primera part han estat per a que els lleidatans comencessin a assentar-se dins el camp. Tot i dominar el joc d’atac, els barcelonins han aconseguit adelatar-se al marcador amb un 5 a 7 un pèl inquietant. Tot i que els lleidatans s’han aplicat en pressió defensiva, els mancava contundència individual. Poc a poc però els de l’Inefc han anat imposant el seu joc encadenant ràpides passades, que han permès finalitzar la primera part amb un clar 29 a 7.
El partit ha tornat a equilibrar-se a inicis de la segona part, alternant assajos ambdós equips. Però certament els lleidatans han minvat la seva eficiència defensiva i han permès al CEU fer tres assajos.
El resultat final de 39 a 24 no aporta punt bonus a la classificació però consolida la segona posició dels lleidatans, empatats a 24 punts amb els CR Senglars, del Campionat de Catalunya S14. El proper dissabte 16 de març s’enfrontaran als RC l’Hospitalet, el qual ostenta en aquests moments el primer lloc de la classificació.

Aliniacions:

CE INEF LLEIDA S14:

Marcel Massot, Jan Ponté, Teo Castro, Pau Guiu, Alex Mendivil, Ramon Coll, Nil Villahoz, Marc Jorge, Nil Esqué, Ferran Lloveras, Marçal Carreras, Martí Solans, Unai de Vega, Pol Forns, Adrià Dominguez, Jan Roig, Martí Cabré-Verdiel i Lluc Vásquez.

CEU S 14:

Daniel Morales, Bruna Figuerola, Marc Liang, Lena Boira, Sergi Boira, Sergi Palau, Mar de Molina, Guillem Doñate, Pablo Molina, Javier del Hoyo, Pionn Otto, Ciro San Julian, Nicolás Balzamo, Nil Garriga, Claudio Knie, Marc Roig i Oslo Carles Segura.

Crònica de Javi Jorge.

Fotografies de Pau Forns.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *