• NOVA VICTÒRIA DEL SÈNIOR MASCULÍ (76-12)

    15 de novembre, 2018

Partit que es va jugar al camp del Lleida el passat dissabte 10 de novembre i que corresponia a la sisena jornada del grup C de divisió d’Honor Catalana. El partit es presentava clau pels de la plana doncs la victòria els deixa a un pas per a la classificació matemàtica.

Recalcar del partit que el CRUC no va poder marcar primeres línies a l’acta, la qual cosa provocà que les melés foren pactades i  que només tingués 13 jugadors al terreny de joc. Tot i aquest fet, no baixà mai el cap, inclús aconseguiren arribar dos cops a línia d’assaig del Lleida, el qual, va tenir l’oval la major part del temps. El resultat de 76 a 12 així ho palesa.

Paral·lel a la competició, el sènior masculí va sorprendre amb bigotis de tot tipus fent apologia del moviment “Movember”, reivindicant així la lluita contra malalties que afecten al gènere masculí com el càncer de pròstata y el de testicles, entre altres.

 

Alineacions

CE INEF Lleida

Isaac Sobrino, Marc Pérez (Eric Villahoz), Martí González, Cristian Prodan (Jose Vega), Pablo Barrachina, Joan Marcús, Pep Ripoll (Marc Jiménez), Jaume Piñol (Pere Ton), Miguel Godoy, Pau Ripoll, Alber Vicente, Jordi Adrover, Andreu Mor (Leo Klotz) i Marcos Novo (Pol Marti).

 

CRUC

Ian Perez, David Dachs, Jaume Perez, Francesc Torrents, Marçal Bosch, Diego Sebastian, Raul Vall, Alberto Prieto, Bartomeu Crusellas (Jordi Montero), Ferran Bueno (Victor Flores), Alex Martínez (Tomas Ceballos), Anas Dahou, Eñaut Muerza, Miguel Paradeda (Alber Espinosa), Pau Surriba.

 

Crònica redactada per Jordi Adrover.

Gustavo@Dibasson.com

Gustavo@Dibasson.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *