• Nova victòria del sub 14 front el CEU (65-26)

    04 de febrer, 2019

Partit disputat al camp del CEU de Barcelona, en un terreny de joc excessivament tou, degut a les pluges de la nit passada.

La primera part va començat amb dos ràpids assajos del equip lleidatà, que van fer que els de d’Inef dominessin clarament aquesta part i acabés amb un 12-36. Aprofitant molt bé la velocitat dels seus ales, obrint el joc a les bandes i aconseguint alguna jugada de certa continuïtat.

La segona part del partit, tot i que va començar amb un assaig de l’equip lleidatà, es va caracteritzat per un domini del CEU, degut a fases de desconcentració defensiva del conjunt d’Inef, que permetien trencar fàcilment la defensa visitant. Això va permetre que el CEU estes tota la estona dintre del partit.

Finalment el joc a la mà del Lleida, juntament amb la defensa lleidatana, que individualment no van destacar massa, però que col·lectivament van pressionar força bé, els va permetre recuperar bona quantitat de pilotes que van saber transformar en assajos. El resultat final del partit va ser de 26-65 a favor del visitants lleidatans.

Crònica de Javier Jorge.

Fotografies de Pau Forns

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *