• Nova victòria del sub 14 front el Sant Cugat (50-0)

    11 de febrer, 2019

El missatge que l’equip tècnic ha inculcat durant els entrenaments de la setmana ha quedat clar: el rugby comença en el placatge.

Des del primer minut els lleidatans han deixat clar que no venien a pasar l’estona. Trenta placatges dels grocs a la primera part han permés recuperar moltes pilotes i generar situacions d’avantatge molt ben aprofitades. Molt compromís en els agrupaments amb la seguretat d’una melé conssitent permetia als tres-quarts de l’INEF moure la pilota molt ràpid. El 0-31 de la primera par tés un clar réflex del que ha succeït.

La segona meitat ha començat un tant estranya per les nombroses aturades de joc degudes a imprecisions amb la pilota. El Sant Cugat ha intentat capgirar el partit tenint més temps la pilota, però els lleidatans no s’han apartat ni un mil·límetre del seu guió. Placant i recuperant pilotes. Fins i tot han dibuixat jugades robant pilotes de melés en contra a 5 metres del propi assaig que han acabat sota dels pals locals. Un total de 40 placatges en el conjunt del partit, 0 a 50, dos punts per la victòria amb bonus ofensius ben merescuts.

Quan més fácil ho fan, millor guguen. Felicitem-los, s’ho mereixen!!!!

 

Crònica de David Carreras.

Fotografies de Pau Forns.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *