• QUI ÉS QUI? – ORIOL FERRER PRAT – FORMADOR SUB 16-SUB18 (TEMP.2016/2017)

    29 de novembre, 2016

Nom: Oriol Ferrer Prat

Edat: 34 anys.

Estudia o treballa, o les dues: Treballo.

Música/Grup preferit: M’agrada de tot una mica. Grups preferits com Jamiroquai, Queen, ACDC, Metallica, etc.

Hobbies: En tinc bastants, però en practico pocs. Entre ells llegir, l’hort (quan no se’m tira el temps a sobre), maquetisme, escultura (el practico poc), etc.

En quin Club exerceixes com a educador/a; formador/a; entrenador/a? Al CE INEF Lleida

A quin equip entrenes? A les categories S16 i S18, del CE INEF LLEIDA RUGBY.

Des de quan entrenes a aquest equip? Des de la 2014/15; tot i que amb anterioritat també havia entrenat una barreja de nois/es de diferents edats.

Com vas començar a entrenar-lo? Doncs principalment per donar un cop de mà al club.

Has entrenat a altres equips al llarg de la teva experiència com a entrenador? Quins? No. Tinc exclusivitat amb el CE INEF Lleida

Què t’aporta entrenar a aquest equip? Perquè? Suposo que m’aporta varies coses, però si n’hagués de destacar alguna, seria la satisfacció. Satisfacció com a entrenador/educador quan veus que els nois i noies que entrenes van millorant mica en mica; i fins i tot pares i altres clubs reconeixen aquesta millora.

Alguna anècdota que recordis com a educador/entrenador: D’anècdotes unes quantes. Una d’elles seria el primer partit a Vic com a juvenils d’un parell de jugadors de l’actual primer equip (Martí i Buira) ja no me’n recordo ni quin any. Va ser un viatge tot curiós i divertit.

Què creus que falta per potenciar el rugby en aquestes edats? Una major incidència en les escoles i instituts, per tal de donar a conèixer aquest esport i els valors que s’associen a ell.

I per potenciar el rugby femení? A part del què comento a la pregunta anterior, crec que la manera de potenciar el rugbi femení és trencar el tòpic generalitzat de que és esport d’homes. El que no sé és com s’ha de fer…

 

 

Gràcies per compartir una mica més de tu amb nosaltres Oriol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *