• EL PASSAT CAP DE SETMANA LA CIUTAT DE LLEIDA ES PLENÀ DE RUGBY!

    07 de maig, 2018

Intens cap de setmana de rugbi el viscut a les instal·lacions de l’INEF a Lleida amb una triple trobada en què hi participaren equips provinents de tota Catalunya i Aragó amb un denominador comú: passar-s’ho bé mentre practiquen el seu esport favorit.

El passat dissabte 5 de maig va tenir lloc la XIIa Trobada d’escoles de Rugbi “Ciutat de Lleida” que els locals organitzen des de fa quatre anys. En aquesta edició hi han participat les escoles catalanes del RC l’Hospitalet, RC Gòtics i del CR Tarragona, així com les aragoneses del RC Quebrantahuesos i del RC Fenix de Zaragoza. Un total de 300 jugadors i jugadores de les categories sub 8 a sub 12 i gairebé 30 entrenadors i monitors -més els acompanyants i les famílies- que ompliren de gom a gom les instal·lacions lleidatanes a la Caparrella. Els tres camps amb els quals compten, dos de gespa natural i un d’artifical, acolliren gairebé cinquanta partits entre les diferents categories i clubs.

Al llarg de la jornada, que començà a les 11 del matí i perdurà fins a les 14:30 del matí, els assistents van poder gaudir d’un servei permanent de bar- gestionat pels pares dels jugadors- on es van poder adquirir refrescos, entrepans i cafés així com productes de merchandising del club. La trobada d’escoles acabà amb el tradicional Tercer Temps en què l’equip local invita a dinar els equips visitants tot compartint vivències esportives.

Els rugbiers més menuts del club lleidatà están deslegant cada cop un millor joc tècnic que els està preparant per a participar en dues de les fites més importants d’aquest any, el Torneig Internacional sub 8 i 10 d’Ainsa –el proper 19 de maig- i el Campionat d’Espanya sub 12 a Valladolid –entre el 25 i el 27 de maig.

Per la tarda els equips Sub 14 i sub 16 van enfrontar-se als seus homòlegs aragonesos del Fénix. La competició regular ha finalitzat per a tots els equips catalans, encara que continuen els entrenaments, els partits amistosos i els viatges de temporada dels diferents equips amb la intenció de perfilar i millorar el seu joc tant a nivell tècnic com físic. Les regles de l’encontre són ben clares i l’objectiu també: gaudir del rugbi en un ambient cordial prescindint del marcador.

D’altra banda al llarg del matí del diumenge 6 de maig va desenvolupar-se 1a Trobada de rugbi a VII sub 16-18 femenina “Ciutat de Lleida. És el primer cop que la junta directiva ponentina amplia les competicions que organitza any rera any amb aquesta nova trobada. Aquest és el tercer esdeveniments d’aquestes característiques de la temporada en què han participat les noies del CE INEF. El Lleida Sevens se celebra en una única jornada des de les 11 a les 13 hores i ha comptat amb la presència d’unes 80 noies de la UE Santboiana, del SEL Vilanova, del Cervelló, del Barça, del Badalona, del Quebrantahuesos, de l’Anoia, de l’Esparraguera i del CRUC que s’han reunit a Lleida per a coneixer-se entre elles i alhora guanyar experiència en uns enfrontaments i minuts de qualitat.

 

Per Francesc Closa

Fotografies Ramón Buira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *