• Segon partit a la DH del sènior femení

    16 d'octubre, 2018

Segona jornada de la Divisió d’Honor Catalana Femenina en que es van enfrontar el Sant Cugat contra el C.E. Inef Lleida-Quebrantahuesos R.C., equips que venien de perdre els seus respectius partits la jornada anterior. La falta d’efectius visitant va fer que haguessin de jugar el partit amb una jugadora menys.

El partit va començar amb un xut aeri de les visitants i una bona recepció local. Una expulsió del Sant Cugat al minut 2 del partit, igualava el nombre de jugadores durant els deu primers minuts. Gran domini de les del Vallés Occidental en els rucks, on ficaven molt difícil a les del combinat catalano-aragonès la recuperació de la pilota en aquesta agrupació. Deu minuts després de l’inici del partit, la marca de la Sara Marin amb la posterior transformació de Laura Pérez van sumar 7 punts inaugurant el marcador. En atac les de Sant Cugat, buscaven desplaçar l’oval de costat a costat del camp i buscar així superioritat numèrica pels costats. Cap al minut 20, les visitants van haver de lamentar la lesió d’una jugadora 3/4, obligant-se a jugar amb 13 la resta de partit. Costava molt placar a les locals degut a la contundència amb la que entraven, és per això que les de l’Inef-Quebranta buscaven recuperar la pilota intentant fer mauls. Dos assajos locals més per les bandes, de la Lara Cabezas i l’Andrea Moreno, i un cop de càstig transformat per la Laura Pérez, van fer que arribessin al descans amb un 20-0 decantat cap al Sant Cugat.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica que la primera: domini local dels rucks i una defensa incansable de les visitants. Tot i tenir més vegades l’oval que a la primera part, les de l’Inef-Quebranta els hi costava conservar la possessió. El Sant Cugat movia la pilota amb facilitat i la defensa rival es mantenia ferma com podia i així aconseguia frenar els seus atacs. Amb un assaig de la Elisabet Segarra i la transformació de la Laura Pérez es començaven a distanciar en el marcador. Una bona continuïtat en l’atac catalanoaragonés va fer que la Isabel Serrano, pogués arribar a la zona d’assaig rival i sumar els primers punts visitants. Deu minuts després amb una assistència de Marta Bonjoch i una llarga carrera d’Olga Salmeron, van tornar a plantar la pilota en zona rival, aquesta vegada sumant dos punts més gràcies al xut a pals de l’Alba Alpin. Quan les visitants començaven a retallar distàncies, una encertada Elisabet Segarra, gràcies als molts bons recolzaments locals, va afegir 10 punts més i amb el xut de transformació de Laura Pérez es quedaven a 27 punts de diferència. Sense baixar els braços ni deixar de lluitar, a l’última jugada, les visitants es van veure recompensades amb una marca de la capitana Marta Bonjoch deixant el resultat en un 39-17.

 

Per: Ester Buil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *