• EL SÈNIOR FEMENÍ INICIA L’ANY AMB UNA VICTÒRIA AMB L’OSOSNA RC! ENHORABONA NOIES!

    16 de gener, 2018

14/01/18 Osona R.C. vs C.E. INEF Lleida (10-60).

Segona Jornada de la Segona Kopparberg Femenina que va enfrontar a l’Osona R.C. i al C.E. INEF Lleida, dos equips que ja es van veure les cares a la fase de grups, emportant-se la victòria les lleidatanes.

El partit va començar amb un xut de drop de les de l’Osona i una recepció de les lleidatanes, que poc després perdien la pilota i degut a la falta de placatge, van veure com la capitana de l’Osona, Maria Sort, va fer el primer assaig local. No va tardar gaire en arribar la marca lleidatana de mans de la Natalia Vázquez gràcies al bon desplaçament de la pilota cap a l’extrem. Les del Segrià aprofitaven els cops de càstigs comesos per les osonenques per avançar metres i així acabar les jugades culminades amb marques de l’Olga Salmeron i de la Natalia Vázquez, amb una posterior transformació de la Joana Casimiro. Els rucks contundents per part dels dos equips feia que la possessió de l’oval no parés de canviar de mans. En una de les faltes comeses per les locals va ser on una davantera de l’Inef Lleida va veure l’espai per poder realitzar l’última marca de la primera part amb la transformació de la Joana Casimiro, anant al descans amb un 5 a 24 que encara es podia capgirar.

La segona part va començar amb una melé lleidatana centrada. Degut als fores de joc de les lleidatanes, les osonenques avançaven metres enviant les pilotes a fora i així tenien la possessió de la pilota a la touche, els saques de banda. L’Anna Delshorts va fer dues marques gràcies a dues bones carreres trobant l’espai entre jugadores rivals que no estaven gaire planes i no arribaven a placar-la, amb una transformació de la Lorena Botanch. L’osonenca Maria Sort, de la mateixa manera que a la primera part, va fer un assaig que retallava distàncies. Les del Segrià aconseguien recuperar pilotes en els agrupaments de davanteres, els mauls, que obrien a la línia de ¾, fet que juntament amb els recolzaments entre jugadores, van aconseguir una marca de l’Olga Salmeron. Després d’una jugada perfecta de les de l’Inef Lleida desplaçant la pilota de banda a banda de camp, l’Olalla va fer la millor marca de les lleidatanes seguit pel de la capitana Marta Bonjoch amb una transformació de la Joana Casimiro. Dues jugadores, una de cada equip, van haver d’abandonar el terreny de joc degut a lesions i la Maria Gavaldà va sumar un assaig més per les visitants a l’últim minut. La Joana Casimiro va convertir la transformació i així s’acabà el partit amb el resultat final de 10-60.

 

Alineacions  Osona R.C: Gemma Gaudes, Lia Presas, Emma Casaseca, Alba Albarellos, Elisabet Furriols, Cristina Collell, Barbara Sancho, Marina Beteta, Mireia Quero, Cora Oriol, Edurne Oyono, Maria Sort, Laia Noguer, Judith De La Fuente, Nuria Jordà.

Alineacions INEF Lleida: Joana Casimiro, Olga Salmeron, Javiera Acuña, Maria Gavaldà, Ester Piñol, Marta Piqueras, Ester Buil, Anna Delshorts, Andrea Sànchez, Marta Bonjoch, Olalla Novo, Lorena Botanch, Natalia Vázquez, Léa Mora.

Àrbitre: Juan Antonio Navarro.

 

Per: Ester Buil.

Fotografies: Osona R.C.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *