• EL SÈNIOR MASCULÍ ES CLASSIFICA PER LA DIVISIÓ D’HONOR CATALANA!

    28 de novembre, 2017

R.C Martorell- C.E INEF Lleida (19-75)

Partit que es va jugar a Martorell el dissabte 26 de novembre entre el R.C Martorell i el C.E INEF Lleida. El partit es jugava a les 16:00h de la tarda amb un Martorell que es presentava molt reforçat a la davantera però bastant feble a la línia. Mostra d’això, al llarg de tot el partit la davantera va tenir que lluitar cada melé i touche com si d’una batalla es tractes.

En la primera part, els de la plana aprofitaren la seva superioritat en la línia per tal de fer jugar l’oval ràpidament i trobant espai entre la defensa local. Tot i això el Martorell contraatacava de manera incessant en el seu empeny d’arribar a la línia d’assaig contrària, la qual cosa van aconseguir en dos ocasions en la primera part (12-40).

En la segona part el Lleida no donà pròrroga  als Dimonis de Martorell i continuà desbordant la defensa, però al minut 80 del partit, una sortida de melé dels locals culminaria amb assaig finalitzant així el partit (19-75)

 

Aquesta victòria suposa la classificació del Lleida per a la divisió d’Honor Catalana.

 

Alineacions

R.C Martorell

Bernat Tapia (Gerard Vinyau) , Jorge Rafael, Marc Gibert (Luis Maria), Jordi Ortiz, Jose Felix, Gustau Puertas, Ben Matheew, Marc Amat (Francesc Cano), Adrià Corroella, Adrià Quintana (Adrian Corcodel), Marc Saenz, Julian Fernandez (Eric Ribot), Carlos De Diego, Matias Nicolas, Nelson Martin,

 

CE INEF Lleida

Marc Pérez, Eric Villahoz, Martí González, Jose Vega, Pau Ripoll, Jaume Piñol (Carlos Andres), Josep Ripoll, Jon Korkostegi, Pol Joven, Miguel Godoy, Albert Vicente, Jordi Adrover, Joaquim Femenia, Victor Pérez i Pau Ramon

 

D’altra banda, el Club Esportiu INEF Lleida aquest any ha estat, des del passat mes de setembre, participant en les categories sèniors, sub 16 i sub 14. L’equip sènior femení, després d’un irregular inici de temporada, s’ha classificat per a Segona Catalana; els sub 14 segueixen a la lliga de la seva categoria mentre que els sub 16 entren, per primer cop en la història del club lleidatà, a la lliga de primera catalana.

 

Per Jordi Adrover.

Fotografia: Anna Delshorts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *