• EL SÈNIOR MASCULÍ GUANYA I PASSA A LA SEMIFINAL DE LA DIVISIÓ D’HONOR CATALANA VUÈLING!

    10 d'abril, 2018

INEF LLEIDA (39)-CEU (20)

El passat dissabte 7 d’Abril es disputà al camp de l’Hospitalet, els quarts de final de la Lliga DHC que enfrontà a l’INEF LLEIDA i al CEU. Quart i cinquè classificats de la lliga arribaven als quarts de final empatats a 26 punts i amb la intenció d’imposar els seus diferenciats estils de rugby.

De fet el conjunt barceloní va mostrar un joc més clàssic, en fases curtes i amb conservació de la pilota. En canvi, el Lleida mostrà un recital de joc explosiu, a la mà i amb desbordament per les bandes. El partit s’inicià amb igualtat doncs els dos equips es plantaren a la mitja part amb un marcador molt igualat (10-10). No fou fins la segona part que els lleidatans aconseguiren superposar-se al conjunt roig (39-20).

El joc clàssic del CEU no fou suficient per aturar a un Lleida que li agrada jugar en el conflicte. Tot i així, remarcar el bon partit d’ambdues parts les quals donaren un exemple de joc net i de Rugby.

D’aquesta manera l’INEF es converteix en semifinalista de la DHC Vueling. Aquest dissabte s’enfrontarà al Sitges amb un difícil repte: intentar provocar-li la seva primera derrota de la temporada.

 

Aliniacions

INEF LLEIDA

Isaac Sobrino, Marc Pérez, Martí, Jose Alfonso Vega, Abel Mir, Jaume Piñol, Pep Ripoll, Jon Korkostegi, Pol Joven, Miguel Godoy, Albert Vicente, Pau Ripoll, Quim Femenia, Pau Ramón, Marcos Novo. (Eric Villahoz, Jordi Adrover, Pere Font, Marc Perea, Rubén del Campo, Pablo Villa, Carlos Andrés, Segi Petanas).

 

CEU

Santi Torres, Gerard Español, Manuel Borbon, Lorenzo Mayol, Enric González, Xabi Arrieta, Carlos Garcia, Albert Pedro-Botet, Nick Charlton, Guillermo Parladé, Philipe Bach, Quetzin Tomas, Eric Alsina, Joao Paiva, Niall Farrel. (Paul Sabaté, Carles Álvarez, Arnau Cruz, Marc Blázquez, Tristan Armangué, Ignacio Riveira, Joan Piera, Lluis Paré).

 

Per Jordi Adrover.

Fotografies: Edu Rois.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *