• EL SÈNIOR MASCULÍ SUMA UNA ALTRA VICTÒRIA EN LA CLASSIFICACIÓ!

    13 de març, 2018

C.E INEF Lleida vs. Sant Cugat B (38-3)

El passat dissabte dotze de Març es va disputar la novena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Catalana entre el C.E INEF Lleida i el Sant Cugat B. El partit s’inicià igualat, amb atacs i contraatacs per part dels dos equips que no finalitzaven cap jugada amb èxit. Però tot això va canviar en la segona part, quan el Lleida posa ganes i començar a jugar al rugbi que sap: joc a la mà i al conflicte foren la clau de la victòria. Resultat d’això, els de la plana aconseguiren un resultat a favor de (38-3) fet que els acosta una mica més a jugar el playoffs.

 

Alineacions

CE INEF Lleida

Isaac Sobrino, Marc Pérez (Eric Villahoz), Abel MIr, Jose Vega (Pere Font), Marc Perea (Pablo Villa), Jaume Piñol,Carlos Andrés, Jon Korkostegi, Pol Joven, Miguel Godoy, Albert Vicente, Jordi Adrover, Quim Femenia, Pep Ripoll i Marcos Novo.

 

Sant Cugat B

Pedro Alejandro, Pau Vargas, Oleguer Olesti, Marti Pasteller, Esteve Lopez, Edmond Busquets, Gerard Balañá, Sean Macmanus, Jan Boet, Eric Abellan, David Trigo, Froilàn Olesti, Guillem Gonzalez, David Merkler.

 

Per Jordi Adrover.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *