Supporters

Estimats amics i amigues,

El rugbi a Lleida segueix creixent i afermant el seu projecte. L’escola de formació amb més de 100 persones i els equips de competició sènior masculí i femení són el resultat viu de tot l’esforç de moltes persones durant anys entre les que tu també hi ets.

Com bé saps, el rugbi a Lleida és un esport aficionat, finançat bàsicament per els seus jugadors, pares i tècnics.

Les despeses cada dia són més altes i jugar a Lleida encara ho encareix més.

La teva experiència, saber fer i suport són necessàries, és per això que et demanem que donis suport al Club com a jugador veterà o seguidor.

Aquest any volem aconseguir, com a mínim, 50 Supporters, antics jugadors i jugadores o persones que vulguin recolzar aquest extraordinari grup de persones que estimen aquest esport.

Necessitem que ens ajudis amb 50€ per temporada per a que puguem invertir en transport i activitats dels diferents equips.

A canvi no podem oferir-te molt, però si que estaràs convidat a tots els partits i tercers temps per a que puguis deixar-te la veu en cada jugada i a més, rebràs una samarreta del club que t’acreditarà com a SUPPORTER oficial de l’equip.

Som conscients que això pot suposar un petit esforç però pensem que a tots els que puguin ajudar-nos no els doldrà fer-ho.

El rugbi ens ha donat molt a tots i volem que els joves puguin gaudir tant o més com ho hem fet tants de nosaltres durant aquells meravellosos anys.

Junta coordinadora del rugbi;

Club INEF Lleida Supporters

QUÈ ÉS SER SUPPORTER?

Significa participar activament amb la secció de rugby, colç3laborant amb un petit ingrés econòmic.

QUI POT SER SUPPORTER?

Tots aquells que estimeu el rugby lleidatà i als seus jugadors i jugadores del CE INEF Lleida Rugby.

COM PUC SER SUPPORTER?

Fent un ingrés de 50€ per temporada.
Un petit esforç per una gran finalitat!

QUÈ T’APORTA EL CLUB SI ETS SUPPORTER?

Una samarreta especial de Supporter Oficial, la participació amb els jugadors i jugadores a tots els tercers temps dels partits que es realitzin a casa.

Supporters oficials

  • No s'han afegit els supporters a la web