• VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ EN LA JORNADA 8 DE LA COPA KOPPARBERG SEGONA CATALANA!

    13 de març, 2018

Inef Lleida vs Quimics E.R. (78-5)

Jornada 8 de la Segona Lliga Femenina Kopparberg que enfrontava a l’Inef Lleida i al Quimics  E.R., primer equip i últim classificat respectivament. Un partit on les locals van ser superiors.

El partit va començar amb un xut visitant i un assaig local de la ½ de melé, Andrea Sànchez amb la posterior transformació de la Joana Casimiro. Tot i la desorganització del joc lleidatà, podien avançar bastants metres fins arribar a la zona d’assaig, plantant l’oval la Lorena Botanch seguit de la Olalla Novo, degut a la falta de placatge de les barcelonines. Molts avants de les del Segrià feia que s’haguessin de fer melés, amb poca dificultat per poder recuperar la possessió de la pilota. Les de l’Inef obrien la pilota cap a les bandes fent que les seues ales, Maria Gavaldà i Adhara Varela, poguessin fer un assaig amb les conversions de la Lorena i la Joana. Amb els cops de càstig locals, les visitants buscaven guanyar metres xutant la pilota a fora, tot i que algunes no arribaven a sortir del camp. Una marca de la Léa Mora després d’una bona jugada amb recolzaments i un de l’Anna Delshorts amb una bona carrera, van sumar deu punts més al marcador que juntament amb les transformacions de la Lorena i la Joana tancaven la primera part amb un 45- a 0.

La segona part començava amb la mateixa dinàmica: desorganització i passes endavant lleidatans. Les lleidatanes desplaçaven les pilotes cap als extrems i gràcies als recolzaments de l’apertura Marta Bonjoch, va poder fer marca just a sota pals, facilitant el xut de conversió a la Lorena. Millorant l’organització local i després d’una bona carrera, la Maria va tornar a plantar l’oval a la zona de marca rival i la Joana va afegir dos punts més al marcador amb la transformació. La bona actitud de les del Quimic no desapareixia i seguien placant i aturant a les de l’Inef Lleida, les quals perdien metres pels cops comesos i que les visitants decidien jugar amb el peu organitzant fase de davanteres.  Amb una estructura de maul ben ordenada de les del Lleida, la seua capitana Marta Bonjoch va realitzar un altre assaig. Les barcelonines van aconseguir arribar a la zona de 22 lleidatana on les locals buscaven allunyar la pilota amb xuts, cosa que el vent en contra ho dificultava. Aprofitant això, les visitants van plantar l’oval i així l’Aina Gimeno sumava els cinc primers punts del partit pel seu equip. Dues marques de l’Anna i dues conversions de la Joana donaven per acabat el partit amb el resultat de 78-5.

Alineacions Inef Lleida: Joana Casimiro, Vanesa Piulats, Javiera Acuña, Ester Piñol, Marta Piqueras, Irela Arbonés, Anna Delshorts, Ester Buil, Andrea Sànchez, Marta Bonjoch, Natalia Vázquez, Olalla Novo, Lorena Botanch, Maria Gavaldà, Léa Mora, Adhara Varela, Olga Salmerón.

Alineacions Quimics E.R.: Ainhoa Madrid, Covadonga Palma, Viena Gaza, Gemma Gelambi, Mariona Longarón, Aina Gimeno, Noa Morales, Cécile Jeannin, Carmen Burillo, Andrea Navarro, Elena Estevez, Claudia Sánchez, Helena Corominas, Aina Tamarit, Cristina Perez, Judit Díez, Qingqing Zhou, Marina Albesa.

Àrbitre: Alex Cusell.

 

Per: Ester Buil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *