• VICTÒRIA DEL SÈNIOR LLEIDATÀ EN EL SEGON PARTIT DE LA DHC! ENHORABONA NOIS!

    17 de gener, 2018

C.E INEF LLEIDA vs. CEU (42-22)

Partit que es va jugar al camp del Lleida el passat diumenge 14 de gener i que corresponia a la segona jornada de la divisió d’Honor Catalana. El partit s’inicià amb superioritat pels de la plana, que al minut 1 realitzaven el primer assaig amb una jugada desbordant per la banda que culminà el segon centre Pau Ramon i que transformà el Pol Joven que anotà el 100% dels xuts a pals. L’equip groc i verd plantà dos cops més l’oval a la línia d’assaig del CEU de la mà del Marcos Novo. Però el CEU no va baixar els braços doncs aconseguir anotar i transformar un assaig abans d’acabar la primera part.

En la segona part, el CEU seguir atacant la línia de 22 dels Lleida, els quals la defensaren com si la seva línia d’assaig es tractes: no cedint ni un sol metre a la davantera Barcelonina. Però no en totes  les ocasions el Lleida va aconseguir refrenar el CEU els quals assajaren tres cops més a la segona part. En aquest sentit, el Lleida jugà a la mà i en accions ràpides de contratac aconseguint tres assajos més de la mà de Pau Ramon i del ala Albert Vicente.

Aquesta victòria manté al Lleida a mitja tabla i suposa la primera victòria del equip verd i groc en aquesta categoria.

 

Alineacions

CE INEF Lleida

Isaac Sobrino (Sergi Petanas), Marc Pérez, Martí González, Jose Vega, Pep Ripoll (Albert Domingo), Jaume Piñol, Jon Korkostegi, Carlos Andrés, Pol Joven, Pau Ripoll, Alber Vicente, Jordi Adrover (Joaquim Femenia), Pau Ramon, Víctor Pérez (Ruben del Campo) i Marcos Novo.

 

CEU

Arnau Cruz (Luis Pere), Carles Alvarez, Manuel Borbon, Sebastian Ricardo, Lorenzo Mayol, Gerard Español, Eric González, Carlos Pedro, Marc Blazquez (Heranar Agustin), Nicolas Charlton, Jaume Palmer, Joao Palvas, Carlos Garcia (Lluis Ora), Lluis Lafuente, Timothy Knights.

 

Per Jordi Adrover.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *