• Victòria del sènior masculí a Lleida

    24 d'octubre, 2018

Partit que es va jugar al camp del Lleida el passat diumenge 21 d’octubre i que corresponia a la quarta jornada del grup C de divisió d’Honor Catalana. El partit es presentava clau pels de la plana per seguir sumant punts per classificar-se per jugar a la Divisió d’Honor.

Des del primer moment, el Lleida sortí concentrat i marcant el ritme: actitud al placatge, velocitat a les ajudes, contundència a la davantera i desbordament per part dels tres quarts. Tots aquest ingredients, juntament, amb els ànims i la força que va transmetre la grada durant tot el partit, presentaren un Lleida imparable, els quals, “els crans” d’Osona, tot i que no baixaren el cap ni deixaren de lluitar, no aconseguiren aturar. El resultat final 73-0 atorga una clara victòria pels de la plana.

Alineacions

CE INEF Lleida

Isaac Sobrino, Eric Villahoz, Martí González (Cristian Prodan), Jose Vega, Pablo Barrachina (Eric Cugota), Joan Marcús, Pep Ripoll (Marc Jiménez), Jaume Piñol (Pere Ton), Ton Juny, Miguel Godoy, Alber Vicente, Jordi Adrover, Pau Ripoll, Andreu Mor (Leo Klotz) i Pol Marti.

Osona RC

Ian Perez, David Dachs, Jaume Perez, Francesc Torrents, Marçal Bosch, Diego Sebastian, Raul Vall, Alberto Prieto, Bartomeu Crusellas (Jordi Montero), Ferran Bueno (Victor Flores), Alex Martínez (Tomas Ceballos), Anas Dahou, Eñaut Muerza, Miguel Paradeda (Alber Espinosa), Pau Surriba.

 

Per Jordi Adroner

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *